top of page

My Site 2 Group

Public·125 members

Müxtəlif internet xidmətlərindən əsasən smartfon vasitəsilə istifadə etdiyim üçün mobil versiyanın keyfiyyətini əvvəlcədən yoxlamaq istəyirəm. Mənim üçün səhifələrin tez açılması, menyunun barmaqla rahat idarə olunması, mətnlərin kiçik ekranda oxunaqlı qalması və şəxsi kabinetin bütün əsas funksiyalarının telefonda işləməsi vacibdir. Azərbaycandakı istifadəçilər mobil uyğunluğu qiymətləndirərkən hansı texniki problemlərə xüsusi diqqət yetirməlidirlər?

7 Views
Kiloper Ferk
Kiloper Ferk
2 days ago

Bir çox adam yeni internet platforması seçəndə yalnız ilk səhifəyə baxır və qərar verir. Məncə, bu bir az tələsik yanaşmadır. Əsas səhifə yaxşı hazırlanmış ola bilər, amma digər bölmələrə keçəndə istifadə rahatlığı tamamilə dəyişə bilər. Ona görə Azərbaycan üçün nəzərdə tutulmuş rəqəmsal seçimləri müqayisə edərkən bir neçə dəqiqə əlavə vaxt ayırmaq daha yaxşıdır. Məsələn, səhifəsinə daxil olub mobil menyunu, bölmələrin yerləşməsini və ümumi naviqasiyanı ayrıca yoxlamaq olar. Məncə, burada ən yaxşı yanaşma konkret bir platformanı kor-koranə seçmək yox, bir neçə alternativi açıb müqayisə etməkdir. Çünki istifadə vərdişləri hamıda eyni deyil. Kimsə geniş seçimləri sevir, başqası isə mümkün qədər sadə səhifə istəyir. Mən ikinci qrupa aidəm. Hər şeyin göz qabağında olması, lazımi hissəyə tez keçmək və telefonda səhifənin normal görünməsi mənim üçün kifayətdir. Azərbaycan dilində təqdim olunan məlumatlar da əlavə rahatlıq verə bilər. Ona görə yeni rəqəmsal platforma axtaranlara bu variantı da siyahıya əlavə edib özləri yoxlamağı məsləhət görərdim. Son qərarı isə ən yaxşısı real istifadə zamanı verməkdir.

bottom of page